Arapça Hazırlık Muafiyet Sınavından Kalan Öğrencilerin Dikkatine
27.09.2019

2019-2019 Öğretim yılında Arapça Hazırlık sınıfına devamem edip başarılı olamayan öğrencilerin 2019-2020 öğretim yılında hazırlık sınıfına devam etmek istemediğini dilekçe ile beyan eden öğrenciler hazrılık sınıfına devamdan muaf tutulmuştur. Bu öğrenciler dönem sonundaki muafiyet imtihanına katılacaklardır. Bu dilekçeyi vermeyen öğrenciler devam etmek zorunda olup yıl içi sınavlarda katılmak zorundadırlar.
Dilekçe göndermek isteyen öğrenciler bilgilerini ilahiyat@ogu.edu.tr mail adresine mail atmaları gerekmektedir. Islak imzalı dilekçelerini ise en geç 02.10.2019 çarşamba günü mesai bitime kadar kargoyla göndermeniz gerekmektedir. Kargodan dolayı bir gecikme yaşanması kurumumuzun sorumluluğunda değildir.