TR | EN
İl Müftülüğünde Gençlik Koordinatörleri Toplantısı ve Gençlik Hizmetleri Çalıştayı
20.11.2017
Öne çıkan görsel

Toplantıya Dekan Prof. Dr. Hüseyin AYDIN katılmıştır.

İl Müftüsü Bekir GEREK’ in himayelerinde, Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Konferans Salonunda Müftülüklerin Gençlik Koordinatörleri ile toplantı gerçekleştirildi ve Gençlik Hizmetleri Çalıştayı yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Bekir GEREK, Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüzeyin AYDIN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin AKSOY, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ÖZDEMİR, Kredi Yurtlar Kurumu İletişim Uzmanı Hüseyin AKÇAKOCA, İl Müftü Yardımcıları İbrahim ÇAYIR, Ziya ALBAYRAK, Şerife Hanım ALTUNER, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Şube Müdürü Hasan DEMİR,İl Vaizi Ayşe ELSÖZ, İlçe Müftülükleri Gençlik Koordinatörleri, KYK’ da görevli manevi rehberler, hafızlık kursu yöneticileri katıldılar.

İl Müftüsü Bekir GEREK toplantıda yaptığı açış konuşmasında, toplantının amacının hedef kitlesinin gençlik olan kitlelerle yardımlaşarak gençlere daha güzel hizmet vererek milli ve manevi değerlere bağlı olarak gençliğin yetişmesine katkı vermek olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerle ilgilenmek üzere Müftülükler bünyesinde gençlik koordinatörlükleri oluşturulduğunu belirtti. Katılımlarından ve hizmetlerinden dolayı hepsine teşekkür etti.