Avrupa Birliği destekli ERASMUS+ “Dünya Görüşlerini Paylaşmak
24.01.2022

Avrupa Birliği destekli ERASMUS+ “Dünya Görüşlerini Paylaşmak: Kültürlerin Ortak Değerlerini Karşılaşma Deneyimiyle Öğrenme” projesi için öğrenciler aranıyor.

Öğrencilerin proje kapsamında Almanya, Yunanistan ve Avusturya’dan eğitici ve öğrencilerin katılacağı senkron ve asenkron online eğitim sürecine katılmaları beklenmektedir.

Eğitime katılan öğrenciler farklı dünya görüşlerini tanıyacak ve farklılıklarla karşılaşma yoluyla öğrenme imkanı elde edeceklerdir. Bununla birlikte çokkültürlü eğitim ortamlarının tasarlanması ve eğitim uygulamaları ile ilgili yetkinlik kazanacaklardır.

Eğitim süreci sonunda Avrupa Birliği onaylı ECTS Kredili ve Katılım Sertifikası verilecektir.

Eğitime katılmak isteyen öğrencilerin eğitim uygulamalarına aktif bir biçimde katılabilecek düzeyde İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Kontenjan ile sınırlı olduğundan eğitime katılacak öğrenciler proje sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Aybiçe TOSUN SÜVÜT ile yapılan online görüşmeler sonucunda belirlenecektir.

Kayıt ve sorularınız için kyildiz@ogu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.