Öğretmenlik Uygulaması I dersini alacak öğrencilerin dikkatine!
4.09.2022

Öğrenci Listesi

• Dersi alacak öğrencilerin güncellenmiş listesi aşağıda verilmiştir. Listeyi kontrol ederek bir hata ya da eksiklik olması durumunda 9 Eylül Cuma gününe kadar Arş. Gör. Kübra YILDIZ'a kyildiz@ogu.edu.tr​ adresine mail atarak bildirmeniz gerekmektedir.
  • MEB takvimine uyum​ sağlayabilmek amacıyla öğrencilerin gideceği okullar önceden tayin edilmiştir. 19 Eylül Pazartesi günü şube ve okul listeleri ilan edilecektir. Listelerde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.
  • Ders kayıtları esnasında Öğretmenlik Uygulaması I dersi kontenjanı kapalı olacağından​ ilan edilen listeye göre ekle-sil döneminde kayıt yapılacaktır. Danışman Hocalar listedeki şubeye göre kayıt yapacaktır.​
  • 2022-2023 öğretim yılı güz yarıyılı staj uygulaması 26-30 Eylül haftasında başlayacaktır. Bu tarihten itibaren fakültedeki uygulama öğretim elemanınız ile​ görüşerek uygulama okulunuza gitmeniz zorunludur. Fakültedeki sorumlu öğretim elemanınız ile görüşmeden, dersle ilgili bilgi almadan okullara gitmemeniz önemle rica olunur.​
  • İlk haftadan itibaren uygulama okulu öğretmeni tarafından devamsızlık takibi başlatılacaktır.
  • Her öğrenci haftada 6 saat, toplamda 12 hafta uygulama okuluna giderek stajını tamamlamak zorundadır.
  • 12-20 Kasım haftası üniversite için arasınav, 9-27 Ocak yarıyıl sonu sınav haftasıdır. Arasınav haftası okullarda da ara tatil dönemine denk gelmektedir. 20 Ocak Cuma günü ise okullar için dönem sona erecektir.