TR | EN
2022-2023 DÖNEMİ ÇİZELGE VE DERS KAYIT DUYURUSU
31.01.2023

Değerli Öğrencilermiz

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının yaptığı genel duyuru için tıklayınız.

Fakültemiz duyurusu:

Çizelge ve kayıtlar ile ilgili aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

- Ders seçimi esnasında öğrencinin dönem derslerini seçmesi, alttan ya da üstten çakışmaları ekle sil'de danışman onayıyla eklemesi gerekmektedir. (Alttan derslerin ilk aşamada seçilmemesi ile oluşacak kayıt hatası ekle sil'de giderilecektir.)

- İlk kayıt aşamasında kontenjanı dolan dersler için öğrencinin zorunlu olarak alması gerekenler ekle-sil'de danışman yetkisiyle eklenecektir.

- Öğrenci numarası 1813 ile başlayan (MTOK) öğrencilerimiz ön kayıt döneminde sadece Dekanlık (I-II Öğretim) kısmında bulunan İngilizce I ve AİTT I derslerini seçmelidirler. Diğer dersleri ekle sil'de öğrenci şifresi ve danışman yetkisiyle yapılacaktır.

- Kuran derslerinin ilk üç şubesi (A-B-C) kız öğrenci şubesi, son iki şubesi (D-E) erkek öğrenci şubesidir.

- Lisans Tezi ve Öğretmenlik Uygulaması dersi öğrencileri güz dönemindeki aynı harf şubesini seçmek zorundadır. (Öğretmenlik uygulaması için Prof. Dr. Kamil SARITAŞ'ın şubesi Doç. Dr. Halil İbrahim TURHAN'a aktarılmıştır.)

- 3. ve 4. sınıf seçmeli gruplarının her birinden sadece bir ders seçilmesi gerekmektedir. Seçmeli gruplarına bağlantıdaki excel dosyasından ya da ogubs'de mezuniyet değerlendirme detayı menüsünden ulaşabilirsiniz.

- 2010 şablonu dersleri de aynı listede mevcuttur.

- Öğretmetlik Uygulaması dersi alacak öğrencilerin önceki duyuruyu da dikkate alması gerekecektir.

- Bahar dönemi ders pogramı tek excel dosyası halinde bağlantıdadır.

2.2.2023 Perşembe, GÜNCELLEME: Birinci öğretim Tasavvuf II (B) şubesi pazartesi 8'den pazartesi 15'e kaydırılmıştır.

2.2.2023 Perşembe, GÜNCELLEME: Birinci öğretim Özel Eğitim (A) Salı 14.00-15.00 olarak, Özel Eğitim (B) ise Salı 15.00-16.00 olarak güncellenmiştir.

3.2.2023 Cuma, GÜNCELLEME: Birinci Öğretim Rehberlik (A) dersi Çarşamba 15.00-16.00, İkinci Öğretim Rehberlik (A) dersi Pazartesi 18.00-19.00 olarak çizelgelenmiştir.

3.2.2023 Cuma, GÜNCELLEME: İkinci Öğretim Din Sosyolojisi II (A) dersi Pazartesi 10.00-11.00 olarak güncellenmiştir.

(Ders programı excel dosyası biçiminde sistemden otomatik olarak çekilmiş, üzerinde gerekli bazı düzenlemeler yapılmış. Uyuşmazlık halinde ogubs-bölüm ders listesi menüsündeki bilgiler esastır.)

Ders programında sadece hata ya da eksik varsa b.cakan@ogu.edu.tr üzerinden Arş. Gör. Barış ÇAKAN'a ulaşabilirsiniz.