Öğretmenlik Uygulaması I Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine!
24.08.2023
  • Dersi alabilecek öğrencilerin güncellenmiş listesi aşağıda verilmiştir. Listeyi kontrol ettikten sonra;
    • Listede ismi olup da dersi almayacak öğrencilerin,
    • 2023-2024 eğitim-öğretim yılı itibariyle mezun durumunda olup da listede ismi olmayan öğrencilerin,
    • Bilgilerinde bir hata veya eksiklik bulunan öğrencilerin,
    • Herhangi bir sorusu olan öğrencilerin 01 Eylül Cuma gününe kadar Arş. Gör. Dr. Kübra YILDIZ'a kyildiz@ogu.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Yalnızca mail üzerinden geri dönüş yapılacaktır.
  • MEB takvimine uyum sağlayabilmek amacıyla öğrencilerin gideceği okullar önceden tayin edilmiştir. 11 Eylül Pazartesi günü şube ve okul listeleri ilan edilecektir. Öğrencilerin listeye göre ders kaydı yapmaları gerekmektedir. Listelerde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.
  • Ders kayıtları esnasında farklı bir şubeyi tercih eden öğrencilerin kayıtları ekle-sil sürecinde Danışmanları tarafından değiştirilecektir.
  • 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı staj uygulaması 25-29 Eylül haftasında başlayacaktır. Bu tarihten itibaren fakültedeki uygulama öğretim elemanınız ile görüşerek uygulama okulunuza gitmeniz zorunludur. Fakültedeki sorumlu öğretim elemanınız ile görüşmeden, dersle ilgili bilgi almadan okullara gitmemeniz önemle rica olunur.
  • İlk haftadan itibaren uygulama okulu öğretmeni tarafından devamsızlık takibi başlatılacaktır.
  • Her öğrenci haftada 6 saat, toplamda 12 hafta uygulama okuluna giderek stajını tamamlamak zorundadır.
  • 06-10 Kasım haftası üniversite için arasınav, 02-13 Ocak yarıyıl sonu sınav haftasıdır. 13-17 Kasım haftası okullarda ara tatil dönemine denk gelmektedir. 19 Ocak Cuma günü ise okullar için dönem sona erecektir. Öğrencilerin bu tarihlere dikkat ederek stajlarını planlamaları gerekmektedir.

​Öğrenci Listesi