Öğretmenlik Uygulaması Şube ve Okulları
25.09.2023
  • Uygulama fakülte danışmanı, okul ve öğretmen bilgilerine listeden ulaşabilirsiniz.
  • Listede ismi bulunan öğrencilerin TC kimlik numaralarını Arş. Gör. Dr. Kübra YILDIZ'a 29 Eylül Cuma günü 17.00'ye kadar kyildiz@ogu.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin listedeki şubelere göre ders seçimi yapmaları zorunludur. Aksi halde ekle-sil döneminde düzeltilecektir.
  • Staj dönemi 09 Ekim Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Bu haftadan itibaren öğrencilerin devamsızlık takibi yapılacaktır.
  • 02-06 Ekim haftasında Öğretmenlik Uygulaması I dersini aldığınız Danışman hocanızla görüşmeniz gerekmektedir. Hocanızla görüşmeden okullara gitmemeniz önemle rica olunur.
  • Ekteki diğer belgeden staj süresince gerekli olacak evrakları indirebilirsiniz.