2023-2024 öğretim yılı bahar yarıyılında açılacak Öğretmenlik Uygulaması dersi için;
14.02.2024
  • Güz dönemi dersini tamamlamış, bahar döneminde dersi alması gereken, listede ismi olmayan öğrencilerin (2010/2016 Şablon Öğrencileri)
  • Dersi almayacak veya bu dönem devam edemeyecek ancak listede ismi bulunan öğrencilerin
  • Kimlik bilgilerinde değişiklik olan öğrencilerin

19 Şubat tarihine kadar kyildiz@ogu.edu.tr adresine mail atarak Arş. Gör. Dr. Kübra YILDIZ'a bildirmeleri önemle rica olunur.

Bahar döneminde güz dönemi listeleri çoğunlukla geçerli olmakla birlikte bazı şube ve okullarda değişiklik yapılmıştır. Öğrencilerin listeyi kontrol ederek kayıt yapmaları gerekmektedir. Aksi halde ekle-sil döneminde değiştirilecektir.

Bir öğrencinin Öğretmenlik Uygulaması dersini alabilmesi için 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde mezun durumunda olması ve önceki dönem formasyon derslerini tamamlamış olması gerekmektedir.

Bahar dönemi Öğretmenlik Uygulaması 26 Şubat-1 Mart haftası itibariyle başlayacaktır. Dersi alacak öğrencilerin belirtilen hafta içerisinde staja başlamaları gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulaması Okul Listesi