EŞDEĞER DERSLER (DEÜ İLAHİYAT EKLENMİŞTİR)
7.07.2023

Değerli Öğrencilerimiz

Daha önceki Yaz okulu duyurusunda ilan edilen esaslara ek olarak yeni bir duyuru yapılmasına gerek görülmüştür.

Bu durumda; şu ana kadar 2022 başarı sıralamasına göre Fakültemizden yüksek puanlu İlahiyat Fakültelerinden sadece Uludağ Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat fakültelerinin yaz okulu derslerini ilan ettiği görülmüştür. İntibak Komisyonu üyeleri her iki üniversitenin ilan edilen edilen dersleri üzerinden eşdeğer dersleri belirlemiştir.

Sadece aşağıda bildirilen eşdeğer derslerin dilekçelere yazılması gerekmektedir. Kredi aşımı yapılmamasına özen gösterilmelidir.

(Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki Din Felsefesi dersinin yerel ve ects kredileri Fakültemizdeki Din Felsefesi I ve Din Felsefesi II derslerinden sadece bir tanesinin kredisine eşğdeğer olmaktadır. Bu sebeple bu derslerden biri tercih edilmelidir.)

SAKARYA-EŞDEĞERLİK.xlsx

ULUDAĞ-EŞDEĞERLİK.xlsx