ESOGÜ İlahiyat Fakültesi İRFAN OKULU PROJESİ

Etkinlik Tarihi: 24 Şubat 2020 09:49

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi ile MEB Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen İRFAN OKULU PROJESİ kapsamında Eskişehir’deki İmam Hatip Liseleri öğrencilerine yönelik “Bize Dair” Eğitim Seminerlerinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen programda, Dr. Öğr. Üyesi Sevim ARSLAN “Nefis ve Biz”;  Dr. Öğr. Üyesi Fatih TOK “Sabır ve Biz”; Arş. Gör. Şeyma ALTAY “Şükür ve Biz”; Arş. Gör. Barış ÇAKAN ise “Tevekkül ve Biz” başlıklı seminerler verdiler. Ayrıca İlahiyat Fakültesi öğrencilerimiz, İHL öğrencileriyle birlikte “Martı” isimli kitabın tahlilini gerçekleştirdiler. Verimli bir şekilde geçen çalışmamız, öğrenci ve hocalara yapılan yemek ikramı ile son buldu.