Ömer Faruk BAYRAKÇI - Türk Tasavvuf Musikisi Konseri

Etkinlik Tarihi: 22 Şubat 2016 19:00

Üniversitemizde Bestekar Ahmet Hatipoğlu Anısına Türk Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlendi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türk Müziği Topluluğu, Bestekar Ahmet Hatipoğlu anısına Türk Tasavvuf Musikisi Konseri verdi. Topluluğun Kongre ve Kültür Merkezi’nde Şef Ömer Faruk Bayrakçı yönetiminde gerçekleşen ve büyük ilgiye sahne olan konserinde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Vali Yardımcıları ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de dinleyiciler arasındaydı.

Konser sonrasında bir konuşma yapan Vali Güngör Azim Tuna, “ESOGÜ Türk Müziği Topluluğu’na çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Hatipoğlu’nu rahmetle anarken, bize bu güzellikleri miras bırakan ecdadımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise “Üniversiteler olarak bilimsel faaliyetler ve eğitim-öğretim faaliyetleri dışında kültür-sanat faaliyetleri de gerçekleştirmeliyiz. Ben böyle bir müzik ziyafetini üniversitemizde gerçekleştiren değerli sanatçılarımıza, şefimize, proje sorumlusu Prof. Halil Buttanrı Hocamıza ve bu programı düzenleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum” dedi.