FAKÜLTEMİZ DR.ÖĞR. ÜYESİ YILMAZ ARI, ENGELLİLERE YÖNELİK PROGRAMA KONUŞMACI OLARAK KATILDI.
6.06.2023

Eskişehir İl Müftülüğünün düzenlediği, Görme ve İşitme Engelli Kur'an Kurslarının Yıl Sonu Kapanış Programına, Fakültemiz Din Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz ARI, "Yeter ki Gönüllerimiz Engelli Olmasın" başlıklı sunum ile katılım sağladı. Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak tüm sosyal alanda hizmet veren kamu kuruluşları ile ilk günden beri dirsek teması ile hizmet görmenin kıvancıyla bu güzel hizmetleri yerine getiren başta Eskişehir İl Müftülüğümüz olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatında görev alan tüm gönül ehli görevli personel ve azimle engel tanımadan, yılmadan, devam eden öğrencileri tebrik ediyoruz. ESOGÜ İlahiyat Fakültesi olarak diyoruz ki: "Yeter ki Gönüllerimizde Engel Olmasın!"