FAKÜLTEMİZ DR. ÖĞR. Ü. YILMAZ ARI, AÇIK CEZA VE İNFAZ KURUMUNDA 15 TEMMUZ KONULU KONFERANS VERDİ
15.07.2023

FAKÜLTEMİZ DİN SOSYOLOJİSİ ANA BİLİM DALI DR. ÖĞRETİM ÜYESİ YILMAZ ARI, 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ESKİŞEHİR AÇIK CEZA VE İNFAZ KURUMUNDA "MİLLÎ VE MANEVÎ DEĞERLERE BAĞLILIK" KONULU KONFERANSA KONUŞMACI OLARAK KATILDI.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz ARI, 15 Temmuz Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Eskişehir Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda, "Millî ve Manevî Değerlere Bağlılık" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak millî birlik ve beraberlik duygularının canlı tutulması ve ortak yaşam kültürünün Ay-Yıldızlı bayrağımızın altında barış, huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi adına kampüs içi ve kampüs dışı faaliyetleri her dâim önemsemiş bulunmaktayız. Bu ulvî amaçlarla sosyal ve kültürel alanda hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilk günden beri işbirliği ile hizmet görmenin kıvancıyla 15 Temmuz Milli Birlik Günümüzü kutlar Azîz şehitlerimize Yüce Allâh'tan rahmet niyâz ederiz.