ÇEVRE KULÜBÜMÜZDEN ANLAMLI FAALİYET
26.03.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Çevre Kulübü çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerle birlikte
İlahiyat Fakültesi bahçesinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz ARI'nın danışmanlığında faaliyet gösteren Çevre Kulübü'nün bu tür anlamlı faaliyetleri hem çevre bilincini artırmayı hedeflemekte hem de öğrenciler arasında dayanışma ve ekip çalışması bilincini güçlendirmektedir.

Kulüp üyeleri, bahçede çöp toplama, çevreyi koruma ve temiz tutma gibi farkındalık yaratıcı etkinliklerde bulunmayı önemsemektedirler. Bu tür etkinlikler, hem kampüs içinde hem de toplumda çevre duyarlılığını artırmak için önemlidir.

Çevre Kulübü bu tür anlamlı faaliyetlerle üyeler arasında etkin ve sağlıklı iletişimin kurularak aynı amaca ulaşmak için dayanışmanın arttırılması ve Kulüp üyesi öğrencilerin çevre bilincini arttırmayı ve doğaya olan sevgilerini pekiştirmeyi hedeflemiştir.

Bu güzel etkinliği düzenleyen Çevre Kulübü üyelerini tebrik ediyoruz.