Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinden oluşan bir heyetin fakültemizi ziyareti
3.05.2024

Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip lisesi 12. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir heyet, hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını artırmada destek olmak, üniversite ortamını yerinde görüp fikir sahibi olmalarını sağlamak amacıyla öğretmenleri Fatma Bilgiç refakatinde İlahiyat Fakültemizi ziyaret ettiler.  Fakülte gezisi esnasında Dekan Vekilimiz Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz Arı kendilerini misafir edip öğrencilerle çay eşliğinde muhabbet etti. Ayrıca Arş.Gör.Dr Sercan Yavuz, öğrencilere fakültemizi gezdirdi. Prof. Dr. Kamil Sarıtaş ise gençlerle gelecek ve üniversite seçimi hakkında hasbihâl etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine ve katkıları için değerli hocalarımıza teşekkür ederiz.