Sudan’ın Kur’an-ı Kerim Üniversitesi Rektörü Üniversitemizi ziyaret etti.
24.03.2016

Üniversitemizin Mevlana Programı kapsamında anlaşma imzaladığı Sudan’ın Kur’an-ı Kerim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmed Saeed Salman, 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaretinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen tarafından kabul edilen konuk rektör, Türkiye ve Türk eğitim camiası ile ilişkilerini geliştirmek istediklerini kaydetti. Konuk rektöre ziyaretinde beraberindeki heyetin yanı sıra Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın da eşlik etti.  Ziyaret kapsamında Eskişehir’in tarihi ve kültürel alanlarını da gezen Prof. Dr. Ahmed Saeed Salman ve beraberindeki heyet, ayrıca Eskişehir’de okuyan Sudanlı öğrencilerle bir araya geldi. Prof. Dr. Ahmed Saeed Salman ayrıca Sivrioğlu Konağı’nda öğrenci ve diğer katılımcılara bir konferans verdi.