Yrd. Doç. Dr. Naci Kula
7.06.2016

Mayıs ve Haziran Ayı Etkinlikleri

10 Mayıs 2016 tarihinde Gülhane Askeri Tıp Akademisi Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimince  düzenlenen  Her Yönüyle Engellilik Sempozyumunda “Engelliğin Manevi Boyutu” konulu tebliğ sunmuştur.

30-Mayıs 2016 tarihinde Bingöl’de Özel Rehabilitasyon Merkezince Bingöl Belediye Salonunda düzenlenen Etkinlikte “Engellilere Yönelik Manevi Destek “ konulu Konferans, 31 Mayıs 2016 tarihinde de Bingöl Üniversitesi Rektörlüğünce düzenlenen ve İlahiyat fakültesinde “İlahiyat Öğrencisinin Misyonu” konulu konferansı vermiştir.

18 Mayıs 2016 Tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığının Afyon sandıklı ‘da Din Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Seminer proğramında Cezaevinde görev yapacak din görevlilerine “Mahkum psikolojisi ve Dini danışmanlık” konulu seminer vermiştir.

01. Haziran 2016 Diyanet İşleri Başkanlığının Afyon Sandıklı’da Din Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Seminer proğramında Engelli Bireylere  hizmet verecek din görevlilerine “Engelli Bireylere Yönelik Dini Danışmanlığın Temel  Esasları” konulu seminer vermiştir.